nu

hej
livet rullar på. 
jag har fått epilepsianfall och det är ju förfärligt
i lördags grät jag hela vägen hem och sen grät jag för att jag grät för jag vill ju inte vara den som är den - 
så det suger ju det också.
 
men det rullar på, livet. snabbt som fan, ingen hänsyn till att en är så sönderförvirrad och rädd och besviken. på sig själv och på andra (men mest sig själv). 
 
helt ärligt är jag nu lite trött på det mesta, men mest på mig själv. trött på att ta tag i saker. vill bli omhändertagen och sätta livet på paus en stund.
 

nsklzx

KAN INTE TA TAG I NÅGOT JÄVLA PLUGG ELLER JULKLAPPAR ELLER ATT NÅGONTING HEJDÅ

något en man jag tycker lite om sa till mig

”Hela den här stan är på låtsas. Den är byggd på att förstagångsutflyttare ska känna sig vuxna. Och de börjar gå på bibliotek som är uppbyggda för att De ska hitta, de köper kaffe med specialpris för just Dem, de betalar hyra för ett boende specialiserat på Deras klass, och går på klubbar som inte är klubbar på riktigt utan bara nationer med öl för specialpris. Allt går på någon slags leka-vuxen-villkor i den här staden, och jag blir så jävla trött.”

 


sa han

och jag bara tänkte att jag trivs rätt bra i det här dockhuset

fastän det är mörkt och fruset så här i december


fatta

http://www.youtube.com/watch?v=68ItzEBpXjQ
 
Så den här låten kom. Det är jätteviktigt att ni lyssnar på den, helst ser videon också. 
För att överhuvudtaget kunna skriva en text om detta vill jag bara gå igenom några saker om mig själv. 
_Jag är ganska nogrann med musik. Jag kräver oftast en kombination av bra text och bra melodi (om båda skulle ingå), och jag råder er att göra detsamma. Till er som inte har förstått vad som är fel med Blurred lines (iofs en låt jag inte gillar någonstans) kan ni se några grejor med det här: http://fourmargaritasmonkeys.tumblr.com/post/68038597187/byunessie-dontevenask13-foerverskyyoung

_Jag tar inte så hårt på sex. Jag tycker båda parterna ska vara med på det, något annat spelar egentligen ingen roll. En kompis här sa nyligen: "Jag kan vara attraherad av någon annan än den jag är kär i. Min fitta bryr sig inte så mycket vem som kommer i den liksom." 
 
_Därmed inte sagt att människor som tar sex lite allvarligare har fel. Det är en sakfråga. Respekt är allt.
 
_Att våldtäkt är fel vet alla; vad som är våldtäkt är inte alla alltid överens om. För mig är det knäppt att inte alla håller med mig - att båda ska vara MEDVETNA om att de har sex; och givetvis att de vill ha det.
 
Nu till Fatta. Jag har en text på g om sådant här, något lite mer finputsat. 
Det finns personer där "nej" inte spelar någon roll. Det är "Du vill egentligen", det är "Du kommer inte ångra dig", det är "Bara en gång", det är "du är en sån jävla  teaser, nu måste du ju göra det", det är "Vi har ju gjort det förr", det är släpa hem någon full  och det är ta av underkläder i smyg. 

Och jag frågar er som någon gång har tvivlat på någon som blivit våldtagen, någon ni tycker överdriver: kan ni se dem i ögonen och säga det? Kan ni säga "Släpp det nu", kan ni fråga vad de hade på sig, kan ni fråga om de verkligen sa nej tillräckligt högt för att hen skulle göra?
I sådana fall är jag hemskt öppen för att höra ert tänk. 

RSS 2.0