hej igen

Nämen, Annie! Hej! Sitter du vid tangentbordet nu igen?
Ja! 
 
Så du mår bättre?
Tackar som frågar, jo, lite bättre mår jag allt. Går ju ner mig totalt ibland, men nu kan jag stå upp igen. Peppar peppar ta i trä och så.
 
Vad händer i livet då? 
Det händer lite allt möjligt:
_Imorgon börjar jag på min historiakurs över 1900-talet och på tisdag med mediehistoria. Det blir kul. 
_Kollar på Buffy The Vampire Slayer med min nya korridorskompis Elsa (<3) rätt mycket. Så jävla girlpowerigt och uppiggande typ jämt. 
_Tappade min telefon på ett betonggolv så nu är den sönder. :( fixar i veckan! 
_Köpt biljett till ännu en Libertines-konsert! I Köpenhamn den här gången och är så HIMLA pepp - om 23 dagar ska jag se de där fina igen med härliga Erik som jag träffade när jag var i London senast. 
_BLEV GODKÄND PÅ TENTAN! Måste dock skriva massa seminarieuppgifter så jag kan få CSN. Oops etc.
_Tänker rätt mycket på politik och vad jag ska rösta på. Går sådär. Om två veckor gäller det. Ni röstar väl?
 
Klart vi röstar, tror du vi är dumma eller?
Nä, det gör jag såklart inte. Men man kan ju glömma att rösta ändå.
 
Var det allt?
Ja. Det var nog allt.

snabbt



Hej.
Jag mår inte så bra just nu. Får ledsenhetsattacker härs och tvärs och sover i samma rum som kompisar i hopp om lite trygghet.
Ni är fina och det enda jag försöker tänka på är vad ni har gjort och sagt alla andra miljoner gånger jag mått så här, och det går nog över någon gång men just nu känns det inte så och just nu vill jag helst bli kramad, tröstad och inte prata så mycket själv.
Skriver omtenta, försöker tänka på saker som gjort mig glad en gång i tiden och ska kolla upp psykolog den här veckan för så här ska man ju inte må eller bete sig och kanske kanske skulle en psykolog hjälpa. De ska ju det i alla fall, eller kanske hjälpa en att hjälpa sig själv, jag vet inte.
 
Ska försöka plugga nu för den här pausen har blivit lite väl lång. Ska också försöka låta bli bloggen och andras bloggar en vecka och fokusera på att bli godkänd på tentan och kanske må lite bättre någon jävla gång. 
 
puss och kram
A

bit of a blur

"Andy Ross kept referring to our ’career’.

Career was a dirty word.

I was an outlaw, a rebel. I didn’t want a ’career’. I wanted to cause havoc.

I was a hedonist. I wanted to get drunk and be irresponsible."


eklnfl

Ligger på golvet med en flaska iskallt vatten i svanken och är därmed också 
(inte så att jag trodde jag var det men det är det enda jag kan trösta mig med när jag är typ inkapabel till att röra mig).
 Kollar på detta och hejar på. Girlpower och sånt ni vet. Så läser man lite kommentarer från kränkta män och blir alldeles slut igen.

.-.-.-

Humör: småsint, uttråkad, grinig, jävligt blah. 
Det var allt för fan alltså, vet inte vad jag ska säga. Alla mina texter känns så barnsliga, så besserwiesserlika, så tråkiga och likadana. Inget nyskapande att säga (fast det kanske jag aldrig har haft), inget intressant att bidra med. 
Det här med att skämmas till och med inför sig själv, eller skriva bra grejer men inte få till det helt för man avbryts konstant av tanken "men du, det här då".
Vad ska jag säga? Det gamla vanliga liksom, ni vet grejen.
 
 

musikofili

Kompisar! 
För ett litet tag sedan kom jag på att musikjournalist (journalist överlag kan säkert vara roligt, men just musikjournalist (och resejournalist jösses) gav mig lite fjärilar i magen) nog vore ett ganska fett jobb för mig - men man vet ju aldrig förrän man har provat.
 
Så tänkte jag att jaha, då får jag väl prova då. Se om jag tycker det är roligt eller mest jobbigt, se om jag kanske kanske kanske för en jävla gångs skull kan ha hittat något jag tycker vore kul att göra, trots att det skulle vara ett måste.
Sagt och gjort, nu har jag en blogg som heter musikofili och som precis blivit offentlig. Ni kanske kan ta er en titt? Kanske kan säga till en kompis eller två? Skulle bli så himla glad och tacksam.
 
Den här bloggen kommer såklart finnas kvar, jag är fortfarande den överdramatiska besserwiesser-idiothoran jag alltid varit och trivs med att skylta med det. No shame.
 
Edit: märkte nu att länken inte fungerade?? det är såklart musikofili.blogg.se som gäller. kram och hångel på er! 
 

hej hejdå

har sån lust att typ, jag vet inte,
ta bort mig från alla sociala forum,
säga tack och ajöss till precis alla, sayanora cya nevae
 
känner mig liksom lite klar med den här kroppen, den här personen som är jag. 
Hon är liksom lite irriterande, vet typ inget, har ingen som helst motivation för någonting och jag gillar henne inte riktigt. vad gör man då åt saken? 
 
hade stuckit från mig själv på stört om jag inte haft sån tur med kompisar. gillar er. jobbigaste grejen är att de flesta inte kommer vara i lund med mig - fan fattar ni inte att utan er står jag ju inte ut en sekund med den här jävla personen som är annie?
 
 
 
 
imorgon far jag hem till skåne. så jävla, jävla skönt. så slut på det här nu.
annan grej: sofia och ebba gjorde gbg så fantastiskt. luv dem. 
 
slut på uppdatering
 

RSS 2.0